Mahdollisuudet

Vuosi 2023 tuo uusia tuulahduksia jakäynnistyy PervPark perjantait. Tähän teemaan voit saapua yksin tai yhdessä seuralaisen kanssa. Tervetulleita ovat parit, naiset, miehet ja he, jotka määrittelevä itsensä jotenkin muuten. Hinta: 35€ / 4h.

Mitä tapahtuu? Täällä tutustut ja tapaat samanhenkisiä ihmisiä.

Voit leikkiä ja sessioida omin päin tai toisten kanssa. Myös pelkkä juttelu sekä katselu on mahdollista, sillä osallistumispakkoa ei ole. Voit viettää aikaa viihtyisissä yhteisissä tiloissa. Mutta mikäli haluat olla välillä intiimisti, lisäksi käytössä on erillinen Sybian tila, pinkki– ja peilihuone sekä tyrmä. Näihin intiimihuoneisiin varataan käyttövuorot ja listat ovat ovissa. Kun huomaat oven olevan kiinni, silloin on syytä antaa rauha näissä tiloissa oleville. Kännykän voit laittaa saapuessasi tavaraboksiisi ja tilassa ei saa kuvata. Tämä on alkoholiton ja huumeeton tapahtuma.

Millaiset tilat? Olemme toimineet näissä tiloissa jo vuodesta 2007. 

Ehkä olet jo kuullutkin, että Wildclub on tasokas ja siisti 600 neliön kartano, joka on muuntautuva aikuisviihdekeskus. Täällä on maamme parhaat kinkeilytilat. Paljon erilaisia tunnelmallisia teemahuoneita ja kymmenittäin erilaisia kinkykalusteita. Mahdollisuus myös bondage-nostoihin taljoilla. Löydät täältä panoraamakuvat www.wildclub.fi/fi/paikka/virtuaaliesittely

Miten pukeutua?  Voit pukeutua eroottisetsi tai kinkysti, mutta jos sinulla ei ole tällaisia asuja, homma ei kaadu siihen. Pue kuitenkin kevyet vaatteet ylle.  Esimerkiksi t-paita/ pikkarit/pikkumekko. Lukollisiin bokseihin ulkovaatteet kengät, pitkät housut ja paidat.

Mitä tarvitsen mukaan?

Suosittelemme, että otat mukaan omat henkilökohtaiset eroottiset/kinkytarvikkeet piiskat, sauvat, narut, nipistimet, kahleet, pannat jne. Kartanolla on myös lainattavia välineitä

Milloin?   Joka perjantai.  Päiväryhmä klo 12–16 ja iltaryhmä klo 17–21. Perjantait starttaavat jo 27.1. Saapuessasi soita ovelta Iran numeroon.

Mitä minun on tiedettävä käyttäytymisestä? Kommunikointi on tässä lajissa ehdottoman tärkeää. Tee ensin tuttavuutta, juttele ja tutustu. Vaihda ajatuksia toiveista ja kokemuksista. Ennen mukaan menoa on kysyttävä aina joka kerralla lupa. Ketään ei saa kosketella luvatta. Huomaa, että ennen session aloitusta on sovittava turvasana ja ele. Sinun on ymmärrettävä, että ei tarkoittaa kieltäytymistä ja sitä on kunnioitettava. Mikäli käytöksesi kaipaa ohjeistusta, silloin Ira haetaan välittömästi paikalle. Näin vältymme jälkipuinnilta, kun selvitämme tilanteen välittömästi. Homman on oltava reilua ja mukavaa kaikille. Noudatamme kaikki salassapitoa keitä on mukana. Kuitenkin omasta puolestasi voit kertoa olleesi paikalla. Laitteisiin on mahdollista saada halutessasi opastusta.

Miten huolehdin siisteydestä? Roskat roskin, sillä siisteys on kiinni jokaisesta. Mikäli olet squirttari tai teet anaalijuttuja, ota oma pieni muovinen sekä froteinen suojalakana mukaasi. Puhtaana on kaikilla mukavampaa. Pääset spa-osastolla suihkuun, saunaan ja porealtaaseen. Pyyhkeen ja pesuaineet saat täältä.

Miten löydän kartanolle?

Osoitteen saat mailitse, kun ilmoittaudut mukaan. Kartano sijaitsee Espoo-Kirkkonummi rajamailla. Julkiset näet reittioppaasta https://www.hsl.fi/ Wildclubilla on tilava parkkipaikka, joten kaikki autot mahtuvat kyllä. Kannattaa myös olla omatoiminen ja kysellä eri foorumien kautta kimppakyytejä muiden kanssa.

Miten huolehdin anonymiteetistä?   Kuten yllä mainittiin, noudatamme yhdessä sovittua salassapitoa, emme kerro tai kirjoittele sosiaaliseen mediaan keitä olimme.  Periaate on, olemme kaikki samassa veneessä.

Jos kuitenkin asemasi ja tilanteesi vuoksi anonymiteetti on sinulle tärkeä, esittele itsesi muille salanimellä. Kasvoillesi voit hankkia halutessasi koko- tai puolinaamarin.

Täällä on myös autojen rekisterikilpiin lukolliset rekisterisuojat.  Sinun on myös mahdollista jättää autosi, vaikka Masalan juna-asemalle ja tilata loppumatkalle taksi.

Miten pääsen mukaan?  Varaus soittamalla tai maililla viimeistään edellisenä päivänä.  Jos fiilis yllättää, voit tiedustella myös saman päivän tilannetta.

Mitä tämä maksaa?

Hinta on kukkarollesi edullinen eli 35 euroa 4 tuntia, jolloin tuntihinnaksi jää vain 8.75. Maksu tapahtuu ovella kortilla tai käteisellä.

Haluatko lisätietoja? Mikäli jokin asia askarruttaa ja sinulla on kysyttävää mailaa tai soita Iralle 0440 555602 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Luen mailit ma-pe.