Ohjeet
Yleistä
Saapuminen
Etiketti
Turvaseksi
Varamiehet
Ilmoittautuminen
Kimppakyyti

Tietoa illoista

Iltamme ovat olleet pidettyjä hyvän ilmapiirin ja tunnelman vuoksi. Voit vain halutessa katsella tai olla oman parin kanssa. Voitte tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin juuri teille sopivalla tavalla jutellen tai intiimimmin. Osallistumispakkoa ei ole mihinkään!
Lue lisää...
Yleistä

Eroottisia iltoja, GB- ja kinkybileitä.

Eroottisiin iltoihin ovat tervetulleita parit ja naiset sekä viisi ennalta sovittua varamiestä. Kinkyiltoihin parit, naiset, muunsukupuoliset ja pareina saapuvat. GB iltoihin odotamme mukaan pareja, naisia ja paljon hyvin käyttäytyviä herrasmiehiä.
Lue lisää...
Yleistä

Ennakkoasenne

Hyvänä lähtökohtana on muistaa, että Te rakennatte joukolla hyvät bileet! Me tarjoamme siihen teille parhaat mahdolliset puitteet ja pelisäännöt minkä rajoissa voitte temmeltää. Vieraamme ovat mukavia ihmisiä joiden joukooon ensikertalaisten on helppo saapua!!
Lue lisää...
Yleistä

Pukukoodi

Illoissa pukeudutaan vähiin asuihin ja olemme sopineet, ulkovaatteet, pitkät housut ja paidat sekä ulkokengät jätämme lokeroihin. Eroottinen pukeutuminen on toivottavaa ja jokaisen päätettäväksi jää millaista oma pukeutuminen on.
Lue lisää...
Yleistä

Ohjelma

Illassa on myös silloin tällöin vierailevia esiintyjiä. Usein meillä on joku teema, mutta teemat eivät rajoita pukeutumista tai illan kulkua. Voitte tanssia aulassa ja välillä tangolle innostuu vieraat omalla ohjelmalla. ;)
Lue lisää...
Yleistä

Siisteys ja hygienia

Tilamme ovat puhtaat ja siivoamme kartanon ennen ja jälkeen bileiden. Järjestelemme paikkoja illan aikana ja toivomme myös, että te vieraat vastaatte yhteispelillä siisteydestä. Käsidesiä löytyy runsaasti!
Lue lisää...
Yleistä

Sisäänpääsy ja hinta

Nimimerkin perusteella laitamme teidät vieraslistalle. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi kumppanisi. Maksuvälineinä käy käteinen tai pankki- ja luottokortit. Hinta on 60€ per henkilö. Ovet avautuvat klo 19.00 ja ilta päättyy 01.00.
Lue lisää...
Yleistä

Tarjoilu

Tarjoamme ruokaa alkuillasta klo 12 asti. Erikoisruokavalioon voimme luvata ainoastaan laktoosittoman ja kasvisruuan. HUOM! Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat!
Lue lisää...
Yleistä

Saapuminen

Wildclub sijaitsee Uudellamaalla, Espoon ja Kirkkonummen rajamailla, 25 km päässä Helsingin rautatieasemalta. Voit saapua omalla autolla tai taksilla. Järjestämme myös tilataksikyydin Helsinki Vltava-Wildclub.
Lue lisää...
Saapuminen

Salassapito

Monet vieraistamme haluavat pitää tämän elämäntyylinsä salassa. Ilta on yksityinen ja olemme sopineet, että pidämme suumme kiinni, ketä illoissa vierailee! Mikäli haluat olla illassa anonyymisti voit käyttää naamaria.
Lue lisää...
Etiketti

Illassamme voi

Vain katsella, jutella, tanssia, nauttia eroottisesta tunnelmasta tai kokea erilaisia variaatioita illassa. Mm. olla kahdestaan oman kumppanin kanssa muiden ollessa samassa tilassa, parinvaihto toisen parin kanssa tai ryhmäseksiä isommissa ryhmissä
Lue lisää...
Etiketti

Kysy lupa

Ennen mukaan menoa on kysyttävä aina kaikilta lupa. Mikäli joku ei noudata sääntöjä hänet voidaan poistaa illasta tai antaa porttikielto. Jutelkaa mieltymyksistänne ja tehkää ensin tuttavuutta. Ei sanan käyttö on kaikille sallittua eikä siitä kannata kenenkään loukkaantua.
Lue lisää...
Etiketti

Turvallisuus

Jokainen, joka kokee tilanteessa sopimatonta käytöstä, esim. koskettelua, ahdistelua yms. oli kyseessä mies -tai nainen ja haluat puhaltaa pelinpoikki. Voit huutaa PUNAINEN ja RED. Toivomme, ketkä tämän kuulevat pyytävät henkilökuntaa paikalle.
Lue lisää...
Etiketti

Miten nauttia turvallisesti?

Illan sääntöjen tarkoitus on ylläpitää turvallista ja miellyttävää ilmapiiriä itsensä ja muiden toteuttamiselle tilaisuuksissamme. Ilman lupaa EI saa koskea, eikä tehdä mitään toiselle juhlijalle. Suljettuihin tiloihin ei saa mennä, jos ovet ovat kiinni, näin annamme ihmisille myös mahdollisuuden yksityisempään leikkiin.
Lue lisää...
Turvaseksi

Kommunikointi

Aloittakaa keskustelulla, on tärkeää ilmaista halut ja toiveet sekä rajat läpi ennen seksuaalisen kanssakäymisen aloittamista. Jos koet, ettet tullut kuulluksi tai tulit väärinymmärretyksi, niin kerro siitä henkilökunnalle. Kaikki tilanteet on saatu selvitettyä yleensä ihan hymyillen ja jutellen.
Lue lisää...
Turvaseksi

Suojaudu ja vaadi suojausta

Huolehdimme aina terveydestä ja hygieniasta. Siksi tilaisuuksissamme on tarjolla suojautumisvälineitä kuten kondomeja, kumikäsineitä ja puhdistusvälineitä joka tilassa. Myös roska-astioiden käyttö on suositeltavaa, ei ole viihtyisää kahlata käytettyjen kondomien ja roskien seassa, siksi pidämmekin tilat yhdessä siisteinä.
Lue lisää...
Turvaseksi

Tärkeää muistaa...

Kondomi suojaa sukupuoliteitse tarttuvilta taudeilta ja ei-toivotulta raskaudelta. Sukupuolitautien ehkäisy on jokaisen omalla vastuulla ja jokaisella on myös vastuu suojata seksikumppani mahdollisilta sukupuolitaudeilta. Kondomia tulee käyttää koko esileikin, myös suuseksin, ja yhdynnän aikana.
Lue lisää...
Turvaseksi

Miten varamieheksi?

Eroottisiin iltoihin ovat tervetulleita parit ja naiset sekä 5 kpl jo ennalta sovittua varamiestä, joista on naisilta suositukset. Gang-Bang illoista on hyvä hakea kokemusta sekä suosituksia. Jos koet tämän harrastuksen olevan sinun juttusi. Lue verkkosivut vielä huolella läpi, niin tiedät, miten illoissa käyttäydytään ja toimitaan.
Lue lisää...
Varamiehet

Odotuksia varamieheltä

Varamieheltä toivotaan jo aiempaa kokemusta ryhmäseksistä ja koet "lajin" omaksesi. Olet kestävä, enemmän kuin ”laaki ja vainaa” sekä ennenkaikkea hyväkäytöksinen. Pidät paljon seksistä ja erilaisista naisista. Sinulle turvaseksi ja oma sekä tilojen siisteys on itsestäänselvyys. Ulkonäkösi on plussaa.
Lue lisää...
Varamiehet

Naisten toiveet varamiehistä

Jokaisella naisella on oma mielensä ja toiveensa sekä makunsa. Naisten toiveet voivat myös vaihdella eri illoissa. Tämä tarkoittaa sitä, toinen tykkää pojasta ja toinen pojan isästä. ;) Naiset toivovat, että miehet tulisivat jo alkuillasta juttusille. On mukavampi edetä eteenpäin, kun on ensin tutustunut keskustellen.
Lue lisää...
Varamiehet

Miesten näkökulmasta

Miehetkin ovat kuitenkin vain ihmisiä kuten me kaikki, eivätkä he jaksa fyysisesti enempää kuin jaksavat, tarvitsevat palautumista, haluavat välillä enemmmmän ja välillä väheän. On myös tärkeää, että heillä on ollut myös oikeus sanoa myös ei. Me kaikki olemme saaneet pakkeja. Mieltänsä ei ole tästä syytä pahoittaa.
Lue lisää...
Varamiehet

Varamiesrekisteri

Jotta minulla on rekisterissä juuri niitä parhaita valiouroksia, tarvitsen naisilta tarkat tiedot noista huippuyksilöistä. Kun tapaat illassa hyvän varamiehen, nappaa hänet mukaan ja tuo Iralle juttusille. Haastattelen ja jos hänestä on myös jatkossa iloa...
Lue lisää...
Varamiehet

Tärkeää muistaa!

On tärkeää, ettei kukaan tule yllättäen takavasemmalta. Kysyminen mukaan menosta on ehdottoman tärkeää ja kaikilta ryhmäläisiltä on kysyttävä lupa omaan osallistumiseen. Sopimatonta illassa on vonkaaminen, osallistuminen luvatta ja asiaton toisten koskettelu.
Lue lisää...
Varamiehet

Huomioitavaa

Katseleminen ja ilmapiiristä nauttiminen ovat illoissamme sallittua, mutta sperman roiskuttaminen päälle ei ole soveliasta. Itsensä tyydyttämisen ja aivan lähellä katselun suhteen on syytä kysyä lupa. Alkoholin käyttö kohtuudella on OK, älä vedä lärvejä!
Lue lisää...
Varamiehet

Ilmoittaudu

Ilmoittautumiset tapahtuu jatkossa pareille ja naisille uuden järjestelmän kautta. Varamiesten on sovittava osallistuminen erikseen eroottisiin iltoihin. (5 miestä), ja ilmoittauduttava soittamalla Iralle. Gang-Bang bileisiin miehet voivat myös ilmoittautua järjestelmän kautta. Kinkybileissä ei ole varamieskäytäntöä ja niissä illoissa leikitään oman parin/kumppanin kanssa.
Ilmoittaudu...
Ilmoittautuminen

Kimppakyyti

Kimppakyytiin ilmoittaudutaan suoraan bilejärjestelmästä.
Kimppakyyti...
Kimppakyyti