Ilmoittautuminen iltaan tapahtuu Wildclubin bilejärjestelmän kautta. Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla ennen tapahtumaa ja toimitamme vahvistusviestin, joka sisältää lipun QR koodilla. Lippu tarkistetaan ovella. Voit hallita ilmoittautumisia ja perua osallistumisesi sekä löydät liput verkkosivuilta omat varaukset osiosta

Eroottiset Illat

Parit ja naiset: Voivat ilmoittautua iltaan bilejärjestelmän kautta.

HUOM! Iltaan voi osallistua vain ennakkoon hyväksytyt varamiehet (n. 5kpl). Varamiehet ilmoittautuvat soittamalla ja sopimalla osallistuminen Iran kanssa. p.0440555602. Mikäli estyt, peruutus tekstarilla. Järjestelmä antaa miehenä ilmoittautua, mutta näitä ilmoittautumisia ei hyväksytä.

Gang-Bang illat:

Gang-Bang iltoihin voi osallistua parit, naiset sekä hyvin käyttäytyvät sinkkumiehet suoraan bilejärjestelmän kautta.

PervPark:

Kinkybileisiin voit osallistua parina/kumppanin kanssa. Illoissa ei ole varamieskäytäntöä. bilejärjestelmän kautta.

HUOM! Iltoihin osallistuminen ja peruuttaminen sekä kimppakyydillä saapuminen vaatii aina bilejärjestelmän käyttöä. Emme hyväksy ilmoittautumisia muiden foorumien tai yhteisösivujen kautta. (esim. XperienceUnited)


Miten ilmoittaudun iltaan?

1.) Kirjaudu
Bilejärjestelmään ja klikkaa Bilekalenteri. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista, katso seuraava kohta.
Rekisteröidy
Liity Wildclubin kutsuvieraaksi ja pääset ilmoittautumaan iltoihin.
Vahvista
Vahvista sähköpostiviesti, joka sisältää tunnukset sivuille kirjautumiseen sekä linkin aktivoida tunnukset. HUOM! Tarkista roskaposti, mikäli viestiä ei näy.
2.) Ilmoittaudu
Valitse ilta johon haluat ilmoittautua
Parit
Sinkkuna
3.) Täytä tiedot
Täytä tarvittavat tiedot ja Klikkaa seuraava. HUOM! Jos olet tulossa "kimppakyydillä", niin valitse tarvitsetko kyydin molempiin suuntiin tai vain toiseen...

Miten peruutan osallistumiseni?

1.) Kirjaudu
Bilejärjestelmään.
2.) Siirry
Bilekalenteri.
3.) Peruuta
Valitse ilta jonka haluat peruuttaa ja paina "peru osallistuminen" nappia.

Ongelmia?

Tunnarit hukassa?
Rekisteröidy järjestelmään uudelleen, nimittäin uutiskirjeen tilaajana tunnuksia ei vielä ole. Lähetämme vahvistusviestin sähköpostilla. Klikkaa linkkiä ja vahvista rekiströityminen onnistumista. Tarkista myös roskaposti kansio jos sähköpostiviestiä ei löydy.
En saanut vahvistusviestiä?
Jotain on mennyt pieleen. Olethan tarkistanut roskapostin? Ellei viestiä löydy, niin tehkää vielä ohjeen mukaan, vaiheittain uudelleen.
Jos haluat pois sähköpostilistalta?

Siirry osoitteeseen tilaushallinta Valitse kohdassa "tilaus" ja laita kaikkiin "NO". Voit myös mennä viimeiseen wildclubilta tulleeseen sähköpostiisi ja paina sähköpostin loppussa kohtaa "POISTU". Tämän jälkeen saat vielä vahvistusviestin, että olet poistunut listalta etkä kuule meistä enään.

Milloin Wildclubilta tulee sähköpostia?

Kun olet sähköpostilistallamme, lähetämme ennen iltaa postia. Ryhmäpostissa jossa et näe muiden vastaanottajien nimiä. Posti saapuu kaikille hieman eri aikaan ja se on sinulla viimeistään perjantai iltana, ennen lauantain bileiltaa. Erilaiset iltamme näet ennakkoon sivuiltamme.

Yhteystiedot

Puhelin: +358(0)440 555 602

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.