Tarinat

Olimme ilmoittautuneet Wildclubin bileisiin jo kuukausia etukäteen. Yhdessä vaimon kanssa moneen kertaan mietittiin, millainen seikkailu mahtaa olla edessä...

Kesä meni, bileet lähestyivät ja tunnelma tiivistyi viikko viikolta. Tuli vihdoin se lauantai, hotelli viikonloppu, jota on odotettu!

Käytiin ensin Helsingissä syömässä viiden ruokalajin menu viinipaketteineen. Ruoka oli hyvää ja viinit maistuivat. Kello tuli kohti puolta kahdeksaa ja käveltiin Vltavan eteen, jossa tilataksi jo odotti ja kuski viittoi sisään. Taksissa oli nuorekas pariskunta ja yksinäinen nainen.

Matka sujui sellaisessa pintajännityksessä niitä näitä jutellen. Kaiken kaartelun jälkeen tultiin Wildclubin pihalle ja johan alkoi sykkeet nousta. Tepasteltiin sisään, vaatteidenvaihdot, pääsymaksut ja sitten mentiin aulaan odottamaan esittelykierrosta.

Ilmeni, että tuona iltana oli paikalla kuulemma harvinaisen paljon ensikertalaisia. kello 20.30 esittelykierros jaettiin kolmeen ryhmään, jossa jokaisessa oli n. 8 hlöä. Kierros oli kiva, heppu, joka esitteli paikkoja rento ja hauska. Yläkerrassa oli tällä kerralla baaritilassa valokuvaaja koko illan.

Istuttiin sitten vaimon kanssa aulan sohvilla ja katseltiin tilanteen kehittymistä. Olo tuntui yllättävän normaalilta. Ei kummemmin hämmentänyt alusasuissaan kirmaavat naiset ja olihan siellä näyttäviä seksiasujakin joukossa. Juteltiin, tutustuttiin ja sitten oli show’n aika.

Stripparimimmi pyöri aulassa olevan tangon ympärillä, riisuutui ja otti yhden nuoren tytön vaimoni vierestä avuksi työntelemään dildoa itseensä. Vaimoni oli kuulemma jännittänyt, ettei vaan pyydettäisi lavalle. Tämän esityksen jälkeen oli vuorossa toinen esitys, jossa valkoiseen jumppapukuun pukeutunut mies rakasteli kumista naisfiguuria (vartalo ilman raajoja ja päätä).

Porukkaa tuli pikkuhiljaa lisää. Käytiin katsomassa, mitä alakerrassa tapahtuu ja heti kun tultiin portaat alas, niin ekaksi siinä jossain telineessä taksipari pani takaapäin seisaaltaan. Huoneessa, jossa oli Sybian panokone oli toisen pariskunnan nainen pukilla ja mies paineli nappeja. Jäätiin katselemaan nautiskelua.

Melkoinen ääni oli siinä tehokkaassa laitteessa, kun kierrokset koveni. Hopeahuoneessa ei ollut vielä ketään, mutta sitten siellä toisessa patjahuoneessa oli kolme pariskuntaa touhuissa. Yksi slingi-kiikussa. Vähän vilkaistiin ja lähdettiin yläkertaan sulattelemaan näkymää. Oli mukava virittynyt, mutta rauhallinen olo.

Aika meni bileissä todella nopeasti. Alun perin oltiin varmoja, että emme me jaksa loppuun asti olla, mutta kello olikin yhtäkkiä liki kaksi. Ekakertalaisina istuttiin sohvalla ja käytiin aina välillä katselemassa alakerrassa meininkiä. No, mieleen palautuu kaikenlaisia flashbackkejä illasta…

Vaimo innostui jossain vaiheessa tanssimaan aulassa edessäni ja hieroi itseään minuun ja oli tosi seksikäs ja villi. Vieressä nuori tyttö nuoli toista tyttöä. Seuraavassa tuolissa nainen otti suihin mieheltään ja vaihtoivat välillä osia. Tyrmässä oli koko ajan joku keinussa pantavana. Illan emännän Iran kanssa juteltiin kaikenlaista…

Valokuvaaja oli tosiaan koko illan paikalla yläkerrassa ja käytiin yhdessä välissä vaimon kanssa ottamassa parit siistit kuvat. Katsotaan olisiko niistä ainesta ihan julkaistaviksi, kunhan linkki kuviin ilmestyy.

Talossa on peiliseinäinen huone, jota voi varata puoleksi tunniksi yksityiseen käyttöön. Käytiin katsomassa sitä jo alkuillasta ja lista oli täynnä varauksia. Sitten myöhemmin illalla mentiin taas siitä ohi tarkistamaan hopeahuoneen tilanne, (jossa muuten oli täysi tohina menossa), niin huomattiin, että peilihuone olikin tyhjä ja livahdettiin sinne. Liukuovi kiinni ja ihan hyvän tovin siinä saatiin olla kahden. Kiva oli katella peileistä ja tunnelmaa toi, kun hopeahuoneesta kuului tosi äänekästä nautiskelun ääntä.

Käytiin myös makoilemassa alakerran isossa hopeahuoneessa patjalla ja vieressä nainen otti suihin mieheltä. Siihen tuli varamies, pyysi naiselta luvan koskea, sai luvan ja alkoi hivellä naista. Sormetti ja asettui sitten taakse panemaan naisen jatkaessa suihinottoa mieheltään. Minä katsoin kyljelläni suoraan toimenpidettä ja vaimo katsoi mun takana olevan peilin kautta. Me ei siinä tehty muuta kuin katseltiin. Mutta oli hyvä niin.

Siellä oli niitä varamiehiä 5 kaveria punaisissa paidoissaan. Yhtä vaimo katseli pitkin iltaa ja sanoikin, että olisi hänen makuunsa ok näköinen mies. Kehotin häntä menemään juttelemaan ja vaikka taluttamaan sen alakertaan. Vaimo naureskeli asialle eikä ryhtynyt kuitenkaan toimeen.

Kahdelta olimme taksivalmiit ja mentiin isoon tilataksiin. Mukaan tuli se sama yksinäinen nainen, joka oli taksissa jo tulomatkalla. Hetken odotettiin autossa ja Iran mies tuli huikkaamaan taksikuskille, että ei pidätellä enää. Taksi lähti me kolme kyydissä ja ajoi meidän lähtöruutuune Hesan keskustaan. Iloksi huomasimme, että tosiaan maksoi sen 10€ per henkilö, kuten tullessakin.

Kaiken kaikkiaan onnistunut ilta, joskaan ihan hurjiksi ei yllytty. Jäi positiivinen fiilis illan kuvioista ja ihmisistä. Tuntui normaalilta olla siellä kalsareissa ja katella touhuja. Nyt muutaman päivänkin jälkeen päässäni pyörivät ne kuvat eri tilanteista. Panoja, alastomia ihmisiä, ääniä :) Huikeeta oli!