Mahdollisuudet

Olen nainen ja tulossa yksin bileisiin?
Tutustu sivuihin ja pohdi omia odotuksia. Meillä on selkeät, käyttäytymis- -ja ilmoittautumisohjeet, ihan kondominkäyttöohjeista alkaen.
Naisten miesmaku
En testaa käytännössä varamiehiä itse, vaan se on illoissa vieraana olevien naisten tehtävä. En voi myöskään tietää naisten miesmakuja. Jokaisella naisella on oma mielensä ja toiveensa. Naisten toiveet voivat myös vaihdella eri illoissa. Lisäksi samoista varamiehistä saamani palaute on ollut myös erilaista eri naisten kertomana ja vaihdellut myös samojen miesten kohdalla iltojen välillä. Tämä tarkoittaa sitä, toinen tykkää pojasta ja toinen pojan isästä… Aina yhteiset mieltymykset miehen ja naisen välillä eivät kohtaa, mikä on hyvinkin normaalia.
En voi tietää esimeriksi seuraavia asioita: sitä miten kukin varamies puhuu/käyttäytyy, millainen on puuhissa, kuinka paljon jaksaa illassa panna, jutteleeko juuri sinulle, kun odotat sitä, onko mies tarpeeksi komea, onko ikä oikea, ujo vai liian rohkea, jne.
Miesten näkökulmasta
Uskon, että moni mies on tehnyt parhaansa mihin pystyy. Ja hyvin hommat on moni hoitanutkin. Miehetkin ovat kuitenkin vain ihmisiä kuten me kaikki, eivätkä he jaksa fyysisesti enempää kuin jaksavat, tarvitsevat palautumista, haluavat välillä enemmän ja välillä vähemmän. On myös tärkeää, että heillä on ollut myös oikeus sanoa myös ei, syystä tai toisesta. Ja me kaikki olemme saaneet pakkeja. Mieltänsä ei ole tästä syytä pahoittaa. Miesten juttusille on voinut hakeutua oma-aloitteisesti ja puhuminen on normaalia kanssakäymistä. Tämä laji on, kun on paljon muutakin kuin panemista.
Kissa pöydälle bileessä
Mikäli jotain sanottavaa ja palautetta on, se on kerrottava minulle. Kaikessa en voi kuitenkaan miellyttää enkä tehdä kaikkea. Iltojen jälkeen en saa enää selvitetyksi illassa tapahtuneita asioita, sillä osapuolet nainen, varamies ja pari eivät ole enää saatavilla samaan puheyhteyteen iltojen ulkopuolella. Eikä se ole tarkoituskaan. Illassa tapahtuneet asiat ja erimielisyydet on pystyttävä selvittämään illassa. Olen ollut valmis toimimaan tilanteen selvittäjänä. Tämä käytäntö on mainittu myös sivuilla sekä kutsussa. Kissa on nostettava pöydälle illassa eikä märehtimisen jälkeen. Joten minulle on turha soitella tai lähettää ma aamuna mailia tyyliin …. Kuka teki tai jätti tekemättä mitäkin. Ihan mahdoton tehtävä.
Mitä kannattaa miettiä sinkku naisena??

Sinulla on jo aiempaa kokemusta ryhmäseksistä ja koet "lajin" omaksesi

Olet kestävä, enemmän kuin ”laaki ja vainaa”

Sinulta sujuu puhuminen ja hyvä käytös ei ole ongelma

Pidät paljon seksistä ja erilaisista naisista

Turvaseksi, oma sekä tilojen siisteys on itsestäänselvyys

Ulkonäkösi on plussaa

Saavut sovitusti paikalle (klo 18.45 ennakkoilmoittautuneena ohjeen mukaan)