Mahdollisuudet

Varamiespaikat ovat kysyttyjä ja yritämme pitää huolta, että mahdollisimman moni herrasmies pääsisi iltaan näissä merkeissä mukaan.

Pidämme kolme kertaa vuodessa Gang-Bang bileet, josta voi hakea kokemusta ja suosituksia. Tähän teemaan kuuluu paljon miehiä kerralla ja suosio on ollut sen mukaista! GB iltaan ilmoittaudut tekstiviestillä. Kun olet päässyt iltaan tässä mielenkiintoisessa varamiehen ominaisuudessa, on syytä käyttäytyä illassa hyvin jo siksi, että kutsu voisi käydä toistekin.

On tärkeää, että lupautuessasi tulemaan iltaan mukaan olet rehti ja rohkea ja saavut paikalle. Mikäli teet oharin, emme voi ottaa sinua enää jatkossa iltoihimme.

Vaatimuksia:

  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta ryhmäseksistä ja koet "lajin" omaksesi.
  • Olet kestävä, enemmän kuin ”laaki ja vainaa”.
  • Olet hyväkäytöksinen
  • Pidät paljon seksistä ja erilaisista naisista
  • Sinulle turvaseksi ja siisteys on itsestäänselvyys
  • Ulkonäkösi on plussaa
  • Saavut sovitusti paikalle

Miehille neuvoksi

Naiset toivovat, että miehet tulisivat jo alkuillasta juttusille. On mukavampi edetä eteenpäin, kun on ensin tutustunut keskustellen. Voit mennä tekemään tuttavuutta, unohtamatta miesseuraa, jonka kanssa daamit yleensä tulevat paikalle. Naiset pitävät huomionosoituksista ja kohteliaisuuksista. Daameille voi tarjota juomaa, uusille pareille voi esitellä taloa, pyytää ammeeseen jne. Samat kohteliaat säännöt pätevät myös yksin saapuvia naisia kohtaan.

On tärkeää, ettei kukaan tule yllättäen takavasemmalta. Kysyminen mukaan menosta on ehdottoman tärkeää ja kaikilta ryhmäläisiltä on kysyttävä lupa omaan osallistumiseen. Sopimatonta illassa on vonkaaminen, osallistuminen luvatta ja asiaton toisten koskettelu. Huonosta käytöksestä ilmoitetaan heti emäntä Iralle välittömästi sen tapahduttua. Puutumme tilanteeseen saman tien ja näin saamme selvitetyksi asian parhaiten. Alkoholin käyttö on kohtuudella suotavaa, mutta näissä illoissa vähemmän on parempi.

Kaikki eivät halua illoissa olla ryhmissä vaan rakastelevat mieluummin samassa tilassa vaikkapa kahden tai toisen parin kanssa. Katseleminen ja ilmapiiristä nauttiminen ovat illoissamme sallittua, mutta sperman roiskuttaminen päälle ei ole soveliasta. Itsensä tyydyttämisen ja aivan lähellä katselun suhteen on syytä kysyä lupa.

Jos koet tämän harrastuksen olevan sinun juttu

Lue verkkosivut vielä huolella läpi, niin tiedät kuinka illoissa käyttäydytään ja toimitaan. iity kutsuvieraaksi maililistan kautta. Pysyt ajantasalla tulevista illoista. Kun olet varma tulostasi, niin ilmoittautuminen swingers iltaan miehenä soittamalla.