Kuvaukset Kartanolla

Kuvaukset Kartanolla

Kuvaus sunnuntait:

Järjestämme Wildclubin aikuisviihdekartanolla kuvauspäiviä, joihin olet tervetullut yhdessä kuvaajasi kanssa.  Jos sinulla ei vielä ole kuvaaja- tai mallikontakteja, kerro siitä. Mikäli haluat ostaa maskeeraan / kampaajan palveluita ennen kuvausta, kerro siitäkin tarpeestasi.

Milloin? Joka sunnuntai. (poikkeus pyhät yms.) Katso kalenterista tarkemmin. Saapuessasi soita ovikelloa.

Tarvitsetko lisäansioita kuviesi myynnillä?

Ehkä sinulla on ollut salaisissa haaveissa alkaa tehdä OnlyFans:sia tai jotain muuta aikuisviihdesisältöä?

Oletko burleskitaiteilija, strippari tai pornostara ja hyvillä kuvilla myisit keikkojasi paremmin? 

Kerro mikä onkaan sinun tarpeesi?

Millaiset tilat?

Wildclub on 600 neliön aikuisviihdekartano, jossa on eroottinen ja halutessasi myös kinkyinen ilmapiiri. Paljon erilaisia tunnelmallisia teemahuoneita. Löydät täältä panoraamakuvat www.wildclub.fi/fi/paikka/virtuaaliesittely

Mitä tarvitset kuvaajana?

Ota mukaan oma kamerasi, muistikortti, salamavalot, heijastimet, jalustat, tietokone jne.… Kykyä keskustella, olla tilanteen tasalla ja taitoa luoda mallille mukava kuvaustilanne. 

Mitä tarvitset mallina?

Valmistautumisen asuin ja rekvisiitalla, huolitellut ulkonäön ja ennalta mietityt vaatteet ja kengät. Jos olet aloitteleva, voit harjoitella kotona ilmeitä ja poseeraamista peilin edessä ja ottaa selfiekuvia. Reipas ja utelias asenne on paikallaan. Voit lähettää kuvaajalle ennakkoon kuviasi tai esimerkkikuvia mitä on suunnitelmissasi.

Mitä on syytä muistaa?

Sekä malli ja kuvaaja tekevät varmasti yhdessä parhaansa. Tämä laji on myös sitä kuuluisaa kemiaa, joten kuvaus sessiot sujuvat jokaisella kerralla eri tavalla.

Minkä huoneen varaatte? Ilmoittakaa ennakkoon minkä huoneen haluatte varata kuvaukseen. Samaan aikaan tiloissa toimii useampia. Voit sopia myös muiden kanssa paikan päällä, mikäli on halukkuutta vaihtaa tiloja välillänne kuvauksen aikana.

Mitä kuvauksen jälkeen? Kartanon kalusteet yhteispelillä kuvaajan ja mallin toimesta paikoilleen. Näin olet jatkossakin tervetullut meille ? Malli ja kuvaaja sopivat keskinäisellä sopimuksella kuvien lähettämisen ja kuvien käytön. Suositan aina kirjallista sopimusta, jolloin tilanne on osapuolille selvä.

Miten hoidan tilavuokran?

Tämä on kukkarolle edullinen kuvaustapahtuma eli 100 euroa. Malli ja kuvaaja sopivat ennakkoon maksaako jompikumpi vai hoidatteko vuokran yhdessä? Maksu tapahtuu kortilla tai käteisellä paikan päällä.

Miten löydän perille?

Kartano sijaitsee Espoo-Kirkkonummi rajamailla. Osoitteen saat mailitse, kun ilmoittaudut mukaan. Pääset autolla perille ja täällä on tilava parkkipaikka.

Miten varaan ajan?  Varaathan ajan soittamalla. Mikäli jokin asia askarruttaa ja sinulla on kysyttävää mailaa tai soita Iralle 0440 555602 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Vastaan puhelimen ja luen mailit ma-pe.

Lisätiedot

Päivämäärä 29.10.2023
Päättyy 29.10.2023
Hinta 100€
Paikka Wildclub

Ole hyvä ja kirjaudu osallistuaksesi iltaan

Kartta