Kalenteri

Naistenbileet

Naistenbileet

Tämä on ilta naisille ja heille, jotka tuntevat itsensä naisiksi… Oletko avoin uusille ihmisille ja kokemuksille? Tahdotko nauttia rennosta ja viihtyisästä ilmapiiristä kauniissa kartanomiljöössä?

Tarjolla on monipuolista ohjelmaa, hierontaa, mahdollisuus sidontakokeiluihin, squirttaukseen, mielenkiintoisia keskusteluita, rentoutumista saunaosastolla ja halutessasi nautintoja myös soolo -ja ryhmäseksin parissa.

Kaikki aktiviteetit ovat vapaaehtoisia. Illassa kunnioitetaan kaikkien erilaisuutta, avoimuutta ja suvaitsevaisuutta sekä salassapitoa. Muistathan suostumuksen merkityksen ja luvan kysymisen yhteisiin hetkiin?

Vieraat

Kartanolle saapuu eri-ikäisiä vieraita niin Suomesta kuin ulkomailta. Illoissa vierailee keskimäärin noin 150 henkeä.

Ilmapiiri ja Käytös

Meillä vallitsee turvallinen ja suvaitsevainen ilmapiiri, jossa voit toteuttaa omia fantasioitasi sekä jakaa yhteisiä kokemuksia. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, keskinäiseen sopimukseen ja toisten kunnioittamiseen. Illoissamme noudatetaan salassapitoa, annettuja ohjeita ja hyviä käytöstapoja. Clubimme on saanut kiitosta ja myönteistä palautetta. Uudet vieraat otetaan lämpimästi vastaan ja ystävällinen henkilökuntamme on valmis tukemaan ensiaskeleillasi. Osallistuminen aktiviteetteihin on vapaaehtoista, eikä ketään saa koskea ilman lupaa. Ilmoita välittömästi henkilökunnalle, mikäli kohtaat asiattomuutta tai huonoa käytöstä.

Siisteys

Siisteyden ylläpitäminen on jokaisen vierailijamme vastuulla, ja toivomme yhteistyötä tässä asiassa. Pyrimme varmistamaan, että tilat pysyvät puhtaina ja miellyttävinä kaikille. Ota omat suojalakanat mukaan tarvittaessa. Sattuessa vahinkoja, ilmoita asiasta henkilökunnalle. Roskat kuuluvat roskiksiin ja tyhjät juomapullot tai tölkit tulee laittaa niille varattuihin astioihin.

Paljon Mahdollisuuksia

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia sessioihin kartanomme eri kokoonpanoilla, mukaan lukien domina, master, orjatar ja orja. Palveluihimme kuuluvat myös hieronta nais- ja mieshierojan toimesta, meikkauspalvelut TV-ladyille, still- ja videokuvausmahdollisuudet, bondage-koulutus ja räätälöityjä ohjelmia polttarivieraille ja muihin juhliin. Lisäksi järjestämme pari- ja seksuaaliterapiaa sekä neuvontaa. Uutuuksina tarjoamme yöpymisen lukollisissa huoneissa, miesten omat illat sekä squirttausopetusta naisille, miehille ja pareille.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Omat Tilaisuudet

Tarjoamme upeat puitteet myös vieraiden omille tapahtumille. Voit vuokrata koko kartanon yksityiskäyttöön, kahden hengen tapaaminen tai suuremmalle ryhmälle.

Ilmoittautuminen

 1. Rekisteröidy ensin kutsuvieraaksi osoitteessa: https://wildclub.fi/fi/vieraat/kirjaudu
 2. Hanki liput Tiketistä.

Liput

 1. Naiset: Voivat hankkia liput suoraan Tiketistä ilman ennakkoilmoittautumista kaikkiin iltoihin.

Aikataulut ja Hinnat

 • Ovet avautuvat klo 19.00 ja ilta päättyy klo 01.00.
 • Ensikertalaisten kierrokset klo 19.30–20.00.
 • Illan infotilaisuus aulassa noin klo 20.00.
 • Liput kaikille: 65 €.

Saapuminen ja Kartta

 • Saapuminen omalla autolla tai taksilla. Noudata tarkasti annettuja ajo-ohjeita ja karttaa, vältä ajelemasta naapurien pihoille.
 • Järjestämme kimppatilataksin Helsingin rautatieasemalta Wildclubille. Kyytiin pääset vain ennakkoon Tiketistä ostetuilla lipuilla, hinta 30 € per henkilö (meno-paluu).
 • GB-iltoihin ryhmäbussilla, mailiohjeen mukaisesti.
 • Lisätietoja saapumisesta saat, kun olet liittynyt kutsuvieraslistalle wildclub.fi/vieraat.

Kimppatilataksi

Meno: kello 18.30 Helsingin rautatieasemalta (P-Posti) Wildclubille.
Paluu: kello 01.00 Wildclubilta Helsingin rautatieaseman taksitolpan läheisyyteen.

Tarjoilu

Ota mukaan omat suosikkijuomasi. Suosittelemme kohtuullista alkoholin käyttöä. Laittomat päihteet ovat kiellettyjä. Tarjolla on pientä iltapalaa.

Pukeutuminen

Toivottavaa on eroottinen tai fetish-tyylinen pukeutuminen. Suosittelemme kevyitä vaatteita, kuten t-paitoja, boksereita tai pikkumekkoja. Ulkovaatteet, pitkät housut ja paidat säilytetään lukollisissa lokeroissa. Kengille avolokero.

Kuvaaminen

Emme kuvaa vieraitamme ja kännykät tulee säilyttää omassa lukollisessa vaatelokerossa.

Lisätietoja ja palaute

Liity kutsuvieraaksi pysyäksesi ajan tasalla. Lähetämme uutiskirjeen ennen iltoja, jossa on saapumisohjeita, tietoa tulevista illoista sekä mahdollisista muutoksista.

Ohjeet:

Etiketti | Yleistietoa | Varamiehet | Saapuminen | Kimppakyyti | Ilmoittautuminen

Yhteystiedot

wildclub.fi | 0440555602 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa Meitä Sosiaalisessa Mediassa

Instagram: instagram.com/wildclubi/
Facebook: facebook.com/wildclubi

Lämpimästi Tervetuloa!

Lisätiedot

Päivämäärä 14.06.2024
Päättyy 14.06.2024
Hinta 65€
Paikka Wildclub

Aikataulu

18.45

Varamiehet

19.00

Ovet avautuvat

19.30

Ensikertalaisten kierrokset

01:00

Ilta päättyy

Ole hyvä ja kirjaudu osallistuaksesi iltaan

Kartta