Ohjeet

Tällaisen miehen rooli ei ole helppo eikä se sovi läheskään kaikille. Fantasiassa se on miehen unelma, mutta käytäntöön ei moni pysty, eikä sovellu.

Miten sinkku miehenä bileisiin?

Lue ohjeet vielä huolella läpi, niin tiedät varmasti, miten illoissa käyttäydytään ja toimitaan sekä mitä miehiltä odotetaan. Tutustu käyttäytymis-, -ja ilmoittautumis-, turvaseksiohjeisiin.

Jos koet tämän harrastuksen olevan sinun juttusi
 • Sinulla on jo aiempaa kokemusta ryhmäseksistä ja koet "lajin" omaksesi
 • Olet kestävä, enemmän kuin ”laaki ja vainaa”
 • Sinulta sujuu puhuminen ja hyvä käytös ei ole ongelma tai liian perso alkoholille.
 • Pidät paljon seksistä ja erilaisista naisista
 • Turvaseksi, oma sekä tilojen siisteys on itsestäänselvyys
 • Ulkonäkösi on plussaa
 • Saavut sovitusti paikalle (klo 18.45 ennakkoilmoittautuneena ohjeen mukaan)
Varamiesrekisteri
Jotta minulla on rekisterissä juuri niitä parhaita valiouroksia, tarvitsen naisilta tarkat tiedot noista huippuyksilöistä. Kun tapaat illassa hyvän varamiehen, nappaa hänet mukaan ja tuo Iralle juttusille. Haastattelen ja jos hänestä on myös jatkossa iloa, tallennan hänen numeron kännyyni. Huomatkaa etten välitä näitä miehiä iltojen ulkopuolelle enkä soittele perään seksinpuutteessani ;)
 1. Mailaa Iralle kuvasi ja hakemus jossa kerrot itsestäsi ja kokemuksistasi.
 2. Tämän jälkeen sovimme mailissa soittoajasta
 3. Liity kutsuvieraaksi maililistan kautta. Pysyt näin ajan tasalla tulevista illoista.
 4. Ilmoittautuminen Eroottiseen iltaan Iralle soittamalla.
 5. Jos et ole vielä ollut varamiehenä, voit hakea kaksi kertaa vuodessa kokemusta Gang-Bang illoistamme.

Liity kutsuvieraaksi. Pysyt ajan tasalla tulevista illoista. Kun olet varma tulostasi, niin ilmoittautuminen Eroottiseen iltaan sekä PervPark kinkybileisiin sinkkumiehenä soittamalla Iralle.

Lisäksi kaksi kertaa vuodessa Gang-Bang illat, josta voi hakea kokemusta. Tähän teemaan kuuluu paljon miehiä kerralla, ja suosio on ollut sen mukaista! GB iltaan ilmoittaudut tekstiviestillä.

Naisten toiveet varamiehistä
Emme testaa käytännössä Wildclubin varamiehiä itse, vaan se on illoissa vieraana olevien naisten tehtävä. Jokaisella naisella on oma mielensä ja toiveensa sekä makunsa. Naisten toiveet voivat myös vaihdella eri illoissa. Lisäksi samoista varamiehistä saatu palaute on ollut myös erilaista eri naisten kertomana ja vaihdellut myös samojen miesten kohdalla iltojen välillä. Aina yhteiset mieltymykset miehen ja naisen välillä eivät kohtaa, mikä on normaalia.
Järjestäjinä emme voi tietää esimerkiksi seuraavia asioita: sitä miten kukin varamies puhuu/käyttäytyy, millainen on puuhissa, kuinka paljon jaksaa illassa panna, jutteleeko juuri sinulle, kun odotat sitä, onko mies tarpeeksi komea, onko ikä oikea, makuusi ujo vai liian rohkea jne.
Miesten näkökulmasta
Moni mies on tehnyt parhaansa. Ja hyvin hommat on moni hoitanutkin. Miehetkin ovat kuitenkin vain ihmisiä, kuten me kaikki, eivätkä he jaksa fyysisesti enempää kuin jaksavat, tarvitsevat palautumista, haluavat välillä enemmän ja välillä vähemmän. Miehillä on myös oikeus sanoa myös ei, syystä tai toisesta. Ja me kaikki olemme saaneet pakkeja. Mieltänsä ei ole tästä syytä pahoittaa. Miesten juttusille on hyvät hakeutua oma-aloitteisesti ja puhuminen on normaalia kanssakäymistä. Tämä laji on, kun on paljon muutakin kuin panemista.
Kaikkien käytös
Kaikki käytösohjeet koskevat myös yhtä hyvin naisia ja parien miehiä. Meille vieraiden viihtyvyys on tärkeä asia. Emme voi paneutua epäkohtiin ellemme niistä tiedä. Vierailla on toki monia mielipiteitä samoista asioista ja emme voi olla kaikessa kaikille mieliksi. Teemme parhaamme.
Tutustu etikettiin!

Miehille neuvoksi

Naiset toivovat, että miehet tulisivat jo alkuillasta juttusille. On mukavampi edetä eteenpäin, kun on ensin tutustunut keskustellen. Voit mennä tekemään tuttavuutta, unohtamatta miesseuraa, jonka kanssa daamit yleensä tulevat paikalle. Naiset pitävät huomionosoituksista ja kohteliaisuuksista. Daameille voi tarjota juomaa, uusille pareille voi esitellä taloa, pyytää ammeeseen jne. Samat kohteliaat säännöt pätevät myös yksin saapuvia naisia kohtaan.

On tärkeää, ettei kukaan tule yllättäen takavasemmalta. Kysyminen mukaan menosta on ehdottoman tärkeää ja kaikilta ryhmäläisiltä on kysyttävä lupa omaan osallistumiseen. Sopimatonta illassa on vonkaaminen, osallistuminen luvatta ja asiaton toisten koskettelu. Huonosta käytöksestä ilmoitetaan heti emäntä Iralle välittömästi sen tapahduttua. Puutumme tilanteeseen saman tien ja näin saamme selvitetyksi asian parhaiten. Alkoholin käyttö on kohtuudella suotavaa, mutta näissä illoissa vähemmän on parempi.

Kaikki eivät halua illoissa olla ryhmissä vaan rakastelevat mieluummin samassa tilassa vaikkapa kahden tai toisen parin kanssa. Katseleminen ja ilmapiiristä nauttiminen ovat illoissamme sallittua, mutta sperman roiskuttaminen päälle ei ole soveliasta. Itsensä tyydyttämisen ja aivan lähellä katselun suhteen on syytä kysyä lupa.