Eroottinen Ilta

Eroottinen Ilta

Eroottiset illat ovat suunnattu pareille, naisille ja ennalta sovitulle varamiehelle

Wildclub on tasokas ja siisti eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus. Olemme toimineet jo 14 vuotta täällä Uudellamaalla Espoon ja Kirkkonummen rajamailla, n. 25 km Helsingin rautatieasemalta. Meillä on turvallinen ja suvaitseva ilmapiiri ja täällä voitte toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Olemme sopineet, että illoissamme noudatetaan salassapitoa, ohjeita ja hyvää käytöstä. Vieraamme saapuvat iltoihin eri reittien kautta Suomesta ja ulkomailta. Moni on kertonut, ettei meno Wildclubilla ole kuppikuntaista. Täällä otetaan uudetkin aina lämpimästi vastaan.


Virallinen ilmoittautuminen bileisiin:

Pareille ja naisille lähettämällä ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta.

  1. Varamiesten on sovittava osallistuminen erikseen eroottisiin iltoihin (5 miestä), ja ilmoittauduttava soittamalla Iralle.
  2. Gang-Bang bileisiin on suurempi määrä miehiä tervetulleita ja niihin tekstarilla ilmoittautuminen.
  3. Kinkybileissä ei ole varamieskäytäntöä ja niissä illoissa leikitään oman parin/kumppanin kanssa.
HUOM! Lähetämme sähköpostilla vahvistusviestin ja QR-koodin, joka skannataan ovella.

Sisäänpääsy:

Sisäänpääsy maksu on 60 € henkilöltä. Maksuvälineet: käteinen, luotto/pankkikortti, MobilePay.


Aikataulut:

Ovet avautuvat: klo 19.00 ja ilta päättyy 01.00.

Varamiehet: klo 18.45

Kierrokset uusille: klo 19.30

Ohjelma ja info: noin klo 20.00


Saapuminen:

Omalla autolla tai taksilla. Järjestämme myös tilataksikyydin Helsinki Vltava-Wildclub.

Kimppakyytiin ilmoittaudutaan osana iltaan osallistumista. Valitse "kimppakyyti"

Kimppakyydin aikataulu:

Mistä: Helsingin rautatieasemalta ravintola Vltavan vierestä (Postin parkkipaikalta)

Lähtö: Klo. 18.30

Paluukyydit: Klo 01.00 (paikka varataan nimilistaan paikan päällä klubilla)

Hinta: 10 € per henkilö / suunta.

Muistutuksena, että kimppakyyti lähtee Vltavan vierestä olevalta pääpostin p-paikalta. Ilmoittautuminen suoraan kuljettaja Jarille bileitä edeltävään perjantaihin mennessä.


Käytössäännöt

Käytöksen omavalvonta vierailla:

Vieraamme käyttäytyvät yleensä hyvin, mutta jos joukkoon mahtuu yksikin "Urpo", niin hän onnistuu pilaamaan nopeasti useamman illan. Meillä on ollut tiukat käyttäytymissäännöt, mutta emme voi henkilökunnan toimesta aina valvoa, mitä kukakin vieraamme illassa puuhaa. Siksi pyydämme, että käytös toteutetaan yhteispelillä ja toivomme teiltä asiassa omavalvontaa hyvän käytöksen vaalimisen vuoksi.

Varamiehet ovat koulutettuja ;) ja he tulevat briifaukseen 15 min ennen iltaa.

Naisena ennen iltaa:

Mieti valmiiksi mitä ovat omat rajasi. Jos et halua harrastaa seksiä pitäydy päätöksessäsi ja vain katsele/ juttele vieraiden kanssa.

Jos joku:

Koskettelee sinua ilman lupaa tai yrittää päästä harrastamaan seksiä vonkaamalla, puhuttelee sopimattomasti tai käyttäytyy muuten huonosti ja ohjeiden vastaisesti, niin ota saman tien jalat alle ja etsi käsiisi paikan emäntä Ira.

Mikäli annat huonon käytöksen jatkua, suojelet tekijää ja hän jatkaa itsensä toteuttamista illan aikana. Kun olet selvinpäin voit valvoa omia rajojasi paremmin.

Miehenä illassa:

Jos näet sivusta huonolta näyttävää käytöstä tai koet sitä itse, ole reilu ja ilmoita siitä myös Iralle.

Anna palaute illan aikana:

Mikäli jotain sanottavaa ja palautetta on jonkun käytöksestä tai illan kulusta, tule rohkeasti kertomaan asia heti Iralle. Bileiden jälkeen emme saa enää selvitetyksi tapahtuneita asioita, sillä osapuolet nainen/ mies/pari eivät ole enää saatavilla samaan puheyhteyteen iltojen ulkopuolella.

Vieraamme tulevat ympäri Suomen ja osa ulkomailta. Jälkikäteen selvittely, ei siis ole mahdollista emmekä ryhdy siihen. Illassa tapahtuneet asiat ja erimielisyydet on pystyttävä selvittämään paikanpäällä ja kissa on nostettava pöydälle clubilla, mielellään heti tilanteen tapahduttua. Ovella pois lähtiessä on usein jo myöhäistä...

Tilanteesta riippuen poistamme huonosti käyttäytyvät bileistä pilaamasta useampien iltaa. Tapauskohtaisesti saattaa heilahtaa Iran porttikieltokin.

Lisätiedot

Päivämäärä 19.11.2022
Päättyy 19.11.2022
Hinta 60€
Paikka Wildclub

Valitettavasti ilta on täynnä. Ole hyvä ja kirjaudu liittyäksesi jonotuslistalle.

Kartta