Kuvaukset Kartanolla

Kuvaukset Kartanolla

 

Sunnuntaikuvaukset Villikartanolla:

Haluatko itsestäsi eroottisia kauniita kuvia tunnelmallisessa ympäristössä ihan muuten vaan vaikka omaksi iloksesi?

Onko mielessäsi käynyt ikuistaa itsestäsi taulu, tehdä vuosikalenteri tai jotain muuta kivaa materiaalia omilla kuvillasi?

Tahdotko pistää kaikki peliin ja löytää laadukkaiden kuvien avulla parempaa treffiseuraa?

Ehkä haluat panostaa kunnolla ja esiintyä kuvissasi viimeisen päälle meikattuna ja laitettuna ammattimaskeeraajan/ kampaajan toimesta?

Tahdotko kokea millaista on olla mallina, olisiko se sinun uusi juttusi, vaikka harrastusmielessä? 

Oletteko suunnitelleet poseerata kuvissa yhdessä kumppanisi tai kaverisi kanssa?

Tarvitsetko lisäansioita kuviesi myynnillä?

Ehkä sinulla on ollut salaisissa haaveissa alkaa tehdä OnlyFans:sia tai jotain muuta aikuisviihdesisältöä?

Oletko burleskitaiteilija, strippari tai pornostara ja hyvillä kuvilla myisit keikkojasi paremmin? 

Kerro mikä onkaan sinun tarpeesi?

Kuvaus sunnuntait Wildclubilla:

Järjestämme Wildclubin aikuisviihdekartanolla kuvauspäiviä, joihin olet tervetullut yhdessä kuvaajasi kanssa.  Jos sinulla ei vielä ole kuvaaja- tai mallikontakteja, kerro siitä. Mikäli haluat ostaa maskeeraan / kampaajan palveluita ennen kuvausta, kerro siitäkin tarpeestasi.

Milloin? Joka sunnuntai. Päiväryhmä klo 12–16 ja iltaryhmä klo 17–21. Ensimmäinen sunnuntai 29.1. Katso kalenterista tarkemmin. Saapuessasi soita ovikelloa.

Millaiset tilat?

Wildclub on 600 neliön aikuisviihdekartano, jossa on eroottinen ja halutessasi myös kinkyinen ilmapiiri. Paljon erilaisia tunnelmallisia teemahuoneita. Löydät täältä panoraamakuvat www.wildclub.fi/fi/paikka/virtuaaliesittely

Mitä tarvitset kuvaajana?

Ota mukaan oma kamerasi, muistikortti, salamavalot, heijastimet, jalustat, tietokone jne.… Kykyä keskustella, olla tilanteen tasalla ja taitoa luoda mallille mukava kuvaustilanne. 

Mitä tarvitset mallina?

Valmistautumisen asuin ja rekvisiitalla, huolitellut ulkonäön ja ennalta mietityt vaatteet ja kengät. Jos olet aloitteleva, voit harjoitella kotona ilmeitä ja poseeraamista peilin edessä ja ottaa selfiekuvia. Reipas ja utelias asenne on paikallaan. Voit lähettää kuvaajalle ennakkoon kuviasi tai esimerkkikuvia mitä on suunnitelmissasi.

Mitä on syytä muistaa?

Sekä malli ja kuvaaja tekevät varmasti yhdessä parhaansa. Tämä laji on myös sitä kuuluisaa kemiaa, joten kuvaus sessiot sujuvat jokaisella kerralla eri tavalla.

Minkä huoneen varaatte? Ilmoittakaa ennakkoon minkä huoneen haluatte varata kuvaukseen. Samaan aikaan tiloissa toimii useampia. Voit sopia myös muiden kanssa paikan päällä, mikäli on halukkuutta vaihtaa tiloja välillänne kuvauksen aikana.

Mitä kuvauksen jälkeen? Kartanon kalusteet yhteispelillä kuvaajan ja mallin toimesta paikoilleen. Näin olet jatkossakin tervetullut meille ? Malli ja kuvaaja sopivat keskinäisellä sopimuksella kuvien lähettämisen ja kuvien käytön. Suositan aina kirjallista sopimusta, jolloin tilanne on osapuolille selvä.

Miten hoidan tilavuokran?

Tämä on kukkarolle edullinen kuvaustapahtuma eli 100 euroa 4 tuntia eli tuntihinnaksi jää vain 25 euroa. Malli ja kuvaaja sopivat ennakkoon maksaako jompikumpi vai hoidatteko vuokran yhdessä? Maksu tapahtuu kortilla tai käteisellä paikan päällä.

Miten löydän perille?

Kartano sijaitsee Espoo-Kirkkonummi rajamailla. Osoitteen saat mailitse, kun ilmoittaudut mukaan. Pääset autolla perille ja täällä on tilava parkkipaikka.

Miten varaan ajan?  Varaathan ajan soittamalla. Mikäli jokin asia askarruttaa ja sinulla on kysyttävää mailaa tai soita Iralle 0440 555602 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Vastaan puhelimen ja luen mailit ma-pe.

Mitä muuta tarjolla?

  • Kahdenkeskisiä intiimisessiota kartanon valtiattarien kanssa. www.villi-ira.net
  • Kartanon vuokrausta vain kahden kesken tai yksin, jolloin koko kartano käytössänne 50 eur/hlö /tunti. Sovitusti ma-su klo 10–23.
  • Pervpark perjantait eroottiseen /kinkyiseen yhdessäoloon päivä ja iltaryhmät. 35 euroa/ 4 tuntia. Katso tarkemmin kalenterista. 
  • Suosittuja Wildclubin erilaisia suuria bileitä: Järjestämme kinkyisiä, eroottisia ja gb bileitä. Katso tarkemmat tiedot täältä www.wildclub.fi
  • Muita vaihtoja löydät www.wildclub.fi ja www.villi-ira.net
  • Onko sinulla jotain muuta mielessä. Mitä?

 

Lisätiedot

Päivämäärä 28.05.2023
Päättyy 28.05.2023
Hinta 100€ / 4h. Maksu paikanpäällä (Käteinen / kortti)

Ole hyvä ja kirjaudu osallistuaksesi iltaan