Perjantai Ryhmä (Klo 16-21)

Perjantai Ryhmä (Klo 16-21)

Millaiset tilat?
Olemme toimineet näissä tiloissa jo vuodesta 2007. Ehkä olet jo kuullutkin, että Wildclub on tasokas ja siisti 600 neliön kartano, joka on muuntautuva aikuisviihdekeskus. Täällä on maamme parhaat eroottiset ja kinkeilytilat. Paljon tunnelmallisia teemahuoneita ja kymmenittäin erilaisia kalusteita. Mahdollisuus myös bondagenostoihin taljoilla. Löydät täältä panoraamakuvat wildclub.fi/fi/paikka/virtuaaliesittely

Miten pukeutua?
Voit pukeutua eroottisesti tai kinkysti, mutta jos sinulla ei ole tällaisia asuja, homma ei kaadu siihen. Pue kuitenkin kevyet vaatteet ylle. Esimerkiksi t-paita/ pikkarit/pikkumekko. Lukollisiin bokseihin ulkovaatteet kengät, pitkät housut ja paidat.

Mitä tarvitsen mukaan?
Ota mukaan omat henkilökohtaiset eroottiset/kinkytarvikkeet piiskat, sauvat, narut, nipistimet, kahleet, pannat jne.… Kartanolla on myös lainattavia välineitä.

Milloin?
Joka perjantai. Ryhmä klo 16–21. Saapuessasi soita ovelta Iran numeroon.

Tiedettävä käyttäytymisestä?
Kommunikointi on tärkeää, joten, juttele ja tutustu. Vaihda ajatuksia toiveista ja kokemuksista. Ennen mukaan menoa, kysy aina joka kerralla lupa. Ketään ei saa kosketella luvatta ja huomaa, että ennen aloitusta on sovittava turvasana ja ele. Ei tarkoittaa kieltäytymistä ja sitä on kunnioitettava. Mikäli käytöksesi kaipaa ohjeistusta, Ira haetaan välittömästi paikalle. Noudatamme yhdessä sovittua salassapitoa, emme kerro tai kirjoittele sosiaaliseen mediaan keitä olimme. Omasta puolestasi voit kertoa olleesi paikalla. Jos asemasi ja tilanteesi vuoksi anonymiteetti on sinulle tärkeä, esittele itsesi muille salanimellä ja käytä naamaria.

Siisteys?
Roskat roskin, sillä siisteys on kiinni jokaisesta. Mikäli olet squirttari tai teet anaalijuttuja, ota oma pieni muovinen sekä froteinen suojalakana mukaasi. Puhtaana on mukavampaa ja pääset suihkuun, saunaan ja altaaseen. Pyyhkeen ja pesuaineet saat täältä.

Miten löydän kartanolle?
Osoitteen saat mailitse, kun ilmoittaudut mukaan. Kartano sijaitsee Espoo-Kirkkonummi rajamailla. Julkiset näet reittioppaasta hsl.fi Wildclubilla on tilava parkkipaikka, joten kaikki autot mahtuvat. Kannattaa myös olla omatoiminen ja kysellä eri foorumien kautta kimppakyytejä muiden kanssa. Voit jättää autosi myös Masalan juna-asemalle ja tilata loppumatkalle taksin.

Miten pääsen mukaan?
wildclub.fi/fi/kalenteri/tapahtumat

Mitä tämä maksaa?
Hinta on kukkarollesi edullinen eli 35 euroa/ 5 tuntia/ henkilö, jolloin tuntihinnaksi jää vain 7 euroa. Maksu tapahtuu ovella kortilla tai käteisellä.

Naisille promo ja he pääsevät ilmaiseksi toukokuun loppuun!

Haluatko lisätietoja?
Mikäli jokin asia askarruttaa ja sinulla on kysyttävää mailaa tai soita Iralle 0440 555602 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Luen mailit ma-pe.

Mitä muuta tarjolla?

  • Kartanon vuokrausta vain kahden kesken tai yksin, jolloin koko kartano käytössänne 50 eur/hlö /tunti. Sovitusti ma-su klo 10–23.
  • Valokuvaus sunnuntait, johon voit saapua yhdessä (malli ja kuvaaja.) Tämä sopii onlyfans/ muille erotiikka-alan sisällön tuottajille ja sinulle, joka haluat muuten vaan edustuskuvia itsestäsi kivoissa puitteissa. 100 eur/ 4 h (malli ja kuvaajasi yhdessä)
  • Suosittuja Wildclubin suuria bileitä: Järjestämme kinkyisiä, eroottisia ja gb bileitä, 65 eur/henkilö.
  • Intiimisessiota kartanon valtiattarien kanssa.
  • Muita vaihtoja löydät wildclub.fi ja villi-ira.net

Tervetuloa Wildclubille!

Lisätiedot

Päivämäärä 28.04.2023
Päättyy 28.04.2023
Hinta 35€
Paikka Wildclub

Ole hyvä ja kirjaudu osallistuaksesi iltaan

Kartta