Perjantai Ryhmä (Klo 16-21)

Perjantai Ryhmä (Klo 16-21)

Toiveenne toteutuu...

Tähän teemaan voit saapua yksin tai yhdessä seuralaisen kanssa. Tervetulleita ovat parit, naiset, miehet (bi/Gay) ja he, jotka määrittelevä itsensä jotenkin muuten. Kokemuksesi aste voi olla aloittelija tai kokenut. Tunnelma on intiimi ja rauhallinen. Vieraita tässä tapahtumassa on noin 30.

Mitä tapahtuu?

Täällä tutustut ja tapaat samanhenkisiä ihmisiä. Voit leikkiä eroottisesti ja sessioida omin päin sekä toisten kanssa. Myös pelkkä juttelu sekä katselu on mahdollista, sillä osallistumispakkoa ei ole. Voit viettää aikaa viihtyisissä yhteisissä tiloissa. Mutta mikäli haluat olla välillä intiimisti, lisäksi käytössä on erillinen sybiantila, pinkki– ja peilihuone sekä tyrmä. Näihin intiimihuoneisiin varaukset käyttölistoilta. Kun huomaat oven olevan kiinni, silloin on syytä antaa rauha näissä tiloissa oleville. Kännykän voit laittaa saapuessasi tavaraboksiisi ja tilassa ei saa kuvata. Tapahtuman tarkoitus ei ole päihtyminen. Laitteisiin on mahdollista saada halutessasi opastusta.

Millaiset tilat?

Olemme toimineet näissä tiloissa jo vuodesta 2007. Ehkä olet jo kuullutkin, että Wildclub on tasokas ja siisti 600 neliön kartano, joka on muuntautuva aikuisviihdekeskus. Täällä on maamme parhaat kinkeilytilat. Paljon tunnelmallisia teemahuoneita ja kymmenittäin erilaisia kalusteita. Mahdollisuus myös bondagenostoihin taljoilla. Löydät täältä panoraamakuvat

Miten pukeutua?

Voit pukeutua eroottisesti tai kinkysti, mutta jos sinulla ei ole tällaisia asuja, homma ei kaadu siihen. Pue kuitenkin kevyet vaatteet ylle. Esimerkiksi t-paita/ pikkarit/pikkumekko. Lukollisiin bokseihin ulkovaatteet kengät, pitkät housut ja paidat.

Mitä tarvitsen mukaan?

Ota mukaan omat henkilökohtaiset eroottiset/kinkytarvikkeet piiskat, sauvat, narut, nipistimet, kahleet, pannat jne.… Kartanolla on myös lainattavia välineitä. Jätä kännykkä tavaralokeroosi.

Milloin?

Joka perjantai klo 16–21. Saapuessasi soita ovella kelloa.
 
Tiedettävä käyttäytymisestä?

Kommunikointi on tärkeää, joten, juttele ja tutustu. Vaihda ajatuksia toiveista ja kokemuksista. Ennen mukaan menoa, kysy aina joka kerralla lupa. Ketään ei saa kosketella luvatta ja huomaa, että ennen aloitusta on sovittava turvasana ja ele. Ei tarkoittaa kieltäytymistä ja sitä on kunnioitettava. Mikäli käytöksesi kaipaa ohjeistusta, Ira haetaan välittömästi paikalle. Noudatamme yhdessä sovittua salassapitoa, emme kerro tai kirjoittele sosiaaliseen mediaan keitä olimme. Omasta puolestasi voit kertoa olleesi paikalla. Jos asemasi ja tilanteesi vuoksi anonymiteetti on sinulle tärkeä, esittele itsesi muille salanimellä ja käytä naamaria.
 
Siisteys?

Roskat roskin, sillä siisteys on kiinni jokaisesta. Mikäli olet squirttari tai teet anaalijuttuja, ota oma pieni muovinen sekä froteinen suojalakana mukaasi. Puhtaana on mukavampaa ja pääset suihkuun, saunaan ja altaaseen. Pyyhkeen ja pesuaineet saat täältä.

Miten löydän kartanolle?

Osoitteen saat mailitse, kun ilmoittaudut mukaan. Kartano sijaitsee Espoo-Kirkkonummi rajamailla. Julkiset näet reittioppaasta. Wildclubilla on tilava parkkipaikka, joten kaikki autot mahtuvat. Kannattaa myös olla omatoiminen ja kysellä eri foorumien kautta kimppakyytejä muiden kanssa. Voit jättää autosi myös Masalan juna-asemalle ja tilata loppumatkalle taksin.
 
Miten pääsen mukaan?

Rekisteröidy Wildclubin kutsuvieraaksi ja voit ilmoittautua tapahtumaan. 

Mitä tämä maksaa?

Hinta on 35 euroa. Maksu tapahtuu ovella kortilla tai käteisellä.

Haluatko lisätietoja?

Mikäli jokin asia askarruttaa ja sinulla on kysyttävää mailaa tai soita Iralle 0440 555602 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (Luen mailit ma-pe.)
 

Lisätiedot

Päivämäärä 02.06.2023
Päättyy 02.06.2023
Hinta 35€
Paikka Wildclub

Ole hyvä ja kirjaudu osallistuaksesi iltaan

Kartta