PervPark

PervPark

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle

Olethan täysi-ikäinen ja omaat avoimen mielen ja halun etsiä ja toteuttaa omia fantasioitasi? Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen ympäristön, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Voit toteuttaa itseäsi ja omia fantasioita riippumatta niiden laadusta, seksuaalisesta suuntautumisestasi, sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden totetuttaa mielihalujasi.

Villi kartano on rakennettu ja kalustettu juuri tällaisia tilaisuuksia varten. Iltaa vietämme kolmessa eri kerroksessa ja sään salliessa myös osa talon parvekkeista on laitteineen leikkikäytössä. Kalusteet on valmistettu mitttilauksena suomalaisella käsityötaidolla.

Illoissamme on:

 • heteroita, homoja, lesboja, bissejä
 • jalkoja, pakaroita, haaroja, tissejä
 • miehiä ja naisia tai muita, sukupuoleltaan moninaisia
 • fettareita, voyeristeja, kinkyjä, tiittejä
 • silkkiä, pitsiä, nahkaa, kumia, niittejä

HUOM! Aikaisempaa kokemusta tai minkään kinky -tai fetish yhdistyksen jäsenkorttia sinun ei tarvitse omata. Kaikkihan me olemme aloittaneet joskus ja kokemuksesta voisi jopa sanoa, että mikään ei ole sen jännittävämpää kuin se eka kerta. Ystävällinen ja mukava henkilökunta on taatusti tukenasi ottaessasi ensiaskelaita.

Tietenkin myös pitkän linjan kinkyilijät ovat lämpimästi tervetulleita, tarjoamme maamme parhaat puitteet yhteiseen harrastukseemme. Merkitse illat vuosikalenteriin ja ilmoittaudu mukaan.

Miten pukeutua?

Bileissämme voit olla pukeutuneena nahkaan, kumiin, latexiin tai pvc:hen.Tyylisi voi yhtä hyvin olla eroottinen, fantasia, glamour, gootti, kinky tai joku muu. Kaiva siis esille korsetti, nahkahousut tai pvc mekko jne., Ota mukaan tuhma lelukassisi ja tule nauttimaan juuri sellaisesta illasta kuin haluat. Toivomme, että ihastutat sillä, että olemuksessasi on oikeanlaista asennetta ja silmänruokaa joka luo tunnelmaa.

Mitä tapahtuu?

Nämä ovat yksityiset kutsuvierasbileet, jotka järjestetään Wildclubin tasokkaissa upeissa tiloissa. Illat on toteutettu niin, että ne varmasti kiihottavat mielikuvitustasi. Tarjolla on musiikkia, tanssia ja mahdollisuuksia omaan sessiointiin erittäin hyvin varustetussa ja ravintolaa privaatimmassa ympäristössä, jossa voit rauhassa uppoutua omiin fantasioihisi.

Voit leikkiä erilaisia kinkyleikkejä, alistaa tai alistua, nauttia mielimateriaaleistasi tai kehon eri osista, kiihottua katselemisesta, tai katseiden alla olemisesta. Rakasteluun meillä on oma alue siihen tarkoitukseen merkityssä darkroomissa, jossa voit sekstailla ilman että kukaan siitä häiriintyy.

Turvallisuus ja hyvä käytös on meille kaiken A ja O. Sessiointi, leikit ja kaikki muukin tekeminen illan aikana perustuu aina keskinäiseen sopimiseen ja toisen huomioon ottamiseen, bile-etikettiin on siis jokaisen syytä tutustua huolella ennen saapumista. Kaikki käytössä olevat laitteet ovat hyväkuntoisia ja turvallisia ja PervParkin henkilökunnalta voi kysyä niiden käyttöön opastusta. Mitään osallistumispakkoa sessioihin tai muihin aktiviteetteihin ei ole. Olet aivan yhtä tervetullut iltoihimme vain tanssimaan, katselemaan ja nauttimaan tunnelmasta.

Talossa ei ole anniskeluoikeuksia, joten ota omat mielijuomat mukaan. Järjestäjien puolelta tarjolla on pientä iltapalaa ja alkoholittomia juomia. Humalatilassa sessiointi ei ole fiiliksiltään aitoa, joten alkoholin käytön toivomme olevan käyttäjillä hallussa.

 • Lisätietoja ja ohjeita.
 • Lisätiedot

  Päivämäärä 12.08.2022
  Päättyy 12.08.2022
  Hinta 60€
  Paikka Wildclub

  Ole hyvä ja kirjaudu osallistuaksesi iltaan

  Kartta